De informatie op deze webpagina is uitsluitend bestemd voor zorgprofessionals met een voorschrijfbevoegdheid.

Home » Webinarseries “Houvast binnen HER2”

Webinarseries “Houvast binnen HER2”

Via Houvast binnen HER2 wordt u dit jaar o.l.v. dr. Wim van der Steeg, internist-oncoloog Isala, in drie live webinars volledig bijgepraat over de ontwikkelingen binnen de behandeling van borstkanker. Per uitzending staat één onderwerp centraal. Twee experts/tafelgasten bespreken de meest recente publicaties.

Op dinsdag 31 januari 2023 trapt voorzitter dr. Wim van der Steeg om 19:30 uur af met de eerste live webinar van Houvast binnen HER2. De experts tijdens deze webinar zijn drs. Jara Baas, internist-oncoloog, Meander Medisch Centrum en dr. Janine Bakker, internist-oncoloog, Spaarne Gasthuis.

Webinar 1 – HER2-positief mammacarcinoom
Tijdens deze webinar zal worden ingegaan op de huidige behandelmogelijkheden voor patiënten met een HER2-positief mammacarcinoom, zowel bij de in opzet curatieve behandeling als in de gemetastaseerde setting. Tevens zal worden ingegaan op de nieuwe anti-HER2 middelen zoals tucatinib en trastuzumab-deruxtecan. Op welk moment kunnen deze het beste worden ingezet? Wat zijn de meest voorkomende bijwerkingen en hoe kunnen deze het beste worden voorkomen en behandeld?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Meld u hier aan.

NLA/22/0123, Date latest revision: 01/23

Uitgelicht item

Geen twijfel aan meerwaarde trastuzumab-deruxtecan in tweede lijn HER2+ mBC

Lees hier het artikel van Inge Konings over de studies die hieraan ten grondslag lagen en kijkt welke patiënten in aanmerking komen voor de…

Ook interessant voor u

Download of bestel hier de brochure met informatie over o.a. het bereiden en bewaren van ENHERTU®...
Lees hier het artikel van Martin van den Bent en Dieta Brandsma over welke systemische middelen effect sorteren tegen uitzaaiingen ...
Download of bestel de publicatie van de DESTINY-Breast03 data hier ...

Waar bent u naar op zoek?

Ja, ik ontvang graag de vernieuwde brochure als eerste in mijn mailbox!

Welkom op de HER2-academie

Deze website is bedoeld voor zorgprofessionals met een voorschrijfbevoegdheid. Bent u een zorgprofessional met voorschrijfbevoegdheid?